slideshow 1 slideshow 2 slideshow 3

Nyári Foci Tábor

Időpontok 2017

  • június 19 - 23.
  • június 26 - 30.
  • július 3 - 7.
  • július 10 – 14.

minden nap 7.00 - 16.30-ig
Helyszín: 1173 Bp. Pesti út 86-88., RKSK pálya
Részvételi díj: 3000 Ft/nap

hazai NB III.-as focimeccs

A tavaszi szezonban is szeretettel várunk mindenkit hazai mérkőzéseinkre. Nb III-as foci csapatunk következő (és a tavaszi szezonban utolsó) hazai mérkőzése  2017.05.28-án az Újpest FC II.  csapata ellen lesz. Kezdés 18:00-kor. Helyszín a Pesti úti Rojik pálya. 

Szurkoljunk minél többen a győzelemért. A belépés díjtalan. Hajrá Rákosmente!!

NB III.: vereség a Tállya KSE csapatától

A Rákosmente KSK haza pályán 2-0-ra kikapott a vendég Tállya KSE csapatától. A mérkőzés után Szűcs Lajos, az RKSK szakmai igazgatója így értékelte a történteket:

Sikerekben gazdag hétvége

Sikeresen zárták csapataink a hétvégét. 

Utánpótlás csapataink a Grund FC csapatait győzték le. Az U14  2-1, az U15  5-1, az U17 10-1, az U 19 pedig 3-1 re dialmaskodott. 

Nb3-as csapatunk is győzedelmeskedett. Kiváló jatékkal 3-1re diadalmaskodtunk a listavezető Kanzncbarcika ellen, így 3 pontot faragva hátrányából, már csak 8 pontra van csapatunk a dobogó legfelső fokától.  

Gratulálunk az edzőknek és csapataiknak egyaránt. Hajrá Rákosmente!!!

Sportorvosi nyomtatványok (a 21-i vizsgálatra a sportoloi-kerdoiv-osei.pdf kell!!!)

RKSK-Putnok FC

Rangadót nyert a RKSK, miután 1-0-ra diadalmaskodott a Putnok FC csapata fölött. Jó az egy pont - leginkább ez volt érezhető a Putnok játékában, a borsodiak ugyanis beálltak védekezni. Az első félidőben nem is sikerült áttörni a falukat. A labdát a szinte végig birtokló RKSK azonban a második félidőben több helyzetet is ki tudott alakítani, sőt a 67' percben Fitos révén meg is szerezte a vezetést.

Foci, kézilabda győzelem

Sikeres hétvégét tudhat maga mögött egyesületünk. Az NBIII.keleti csoportjában a Rákosmente 5:0 ra legyőzte a Reac együttesét hazai pályán, kézis lányaink pedig az NBII.-ben Szigetszentmiklósból tértek haza 28:23-as győzelemmel. Csak így tovább lányok/fiúk. Hajrá Rákosmente!!!

Sikeres szezonkezdés

Megkezdődött az idei fociszezon az NB.III. keleti csoportjában. A Rákosmente KSK csapata gólzáporos mérkőzésen 7:2-re diadalmaskodott a BKV Előre SC csapata ellen idegenben. A meccsen mesterhármas is született, amely kerületünk csapatához visszatérő, rákosmenti lakos, Kokenszky Norbert nevéhez fűződik. Gratulálunk Neki, a Csapatnak, és a Szakmai stábnak egyaránt. Jövő héten hazai pályán folytatjuk. Hajrá Rákosmente!!!

NB III. Hazai meccs (RKSK-Monor)

Első hazai mérkőzésünk augusztus 13-án lesz a Pesti úti pályán. Kezdés 17:30-kor. Mindenkit szeretettel várunk. A belépés továbbra is díjmentes. Hajrá Rákosmente!!!

Dobogós az U14-es focicsapat

Egyesületünk U14 es csapata kimagasló tavaszi szereplésének köszönhetőn 3.helyezést ért el az NBII. Közép B csoportjában. A sikerhez gratulálunk a csapatnak, és edzőjüknek Keller Zoltánnak.Hajrá KSK!!! http://rksk.hu/node/24

Oldalak

RKSK.HU