Jelenlegi hely

DARTS

A darts egy angolszász eredetű játék és sportág, melynek során kisméretű nyilakkal dobnak egy kör alakú céltábla eltérő pontértékű szektoraira. Az esetek többségében pubokban és kocsmákban játsszák a szerte a világban, de a legnagyobb versenyek és szervezetek az Egyesült Királyságban, az Amerikai Egyesült Államokban, Hollandiában és a skandináv országokban működnek. Férfiak és nők egyenlő eséllyel játszhatják, és alsó/felső korhatára sincs a játéknak.

A darts a viszonylag olcsó, kis eszközigényű sportok közé tartozik, többek között ennek is köszönheti népszerűségét.  A szakosztály bázisát kezdettől fogva az Újlak Utcai Általános Iskola képezi, az épületben működik 6 dobóállással darts klubhelyiségünk, amely nemcsak sportolási lehetőség, hanem kiváló kikapcsolódás is. Klubhelyiségünk a későbbiekben csapatépítő tréningek számára is igénybe vehető lesz.

Szakosztályunk minden egyes korosztályban, folyamatosan várja a jelentkezőket kortól és nemtől függetlenül. Szakmai programunkban utánpótlásképzés, tehetséggondozás és versenyeztetés is szerepel.

Hagyományteremtő céllal hamarosan útjára indítjuk az 1. Rákosmente Darts Kupát is!

RKSK.HU